Karbanátky s lečem

petulen Kuchařka: petulen

Mleté maso 4 názory

Suroviny

500 g mletého masa
1 cibule
plnotučná hořčice
koření na mletá masa
sůl
pepř
1 vejce
1 lžíce hladké mouky
1 malá sklenička leča
20 dkg tvrdého sýra
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso ochutíme kořením, osolíme, opepříme, dáme vejce, na drobno nakrájenou cibuli a hladkou mouku.

  2. Na plech vyložený pečícím papírem tvoříme karbanátky, každý potřeme lžičkou hořčice, dáme kopeček leča a pečeme v troubě půl hodiny na 200°C, posypeme tvrdým sýrem a necháme zapéct.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Karbanátky s lečem

Tématické fráze: mleté maso s lečem karbanátky v troubě karbenatky s lecem karbanátek s lečem nejlepší karbanátky z mletého masa karbenátky na leču karbanatek v lecu karbanátky v troubě s lečem karbanátek na leču karbanátek se sýrem a s lečem recept karbenatky s lecem karbanátky pečené v troubě na leču karbanátky s lečem a sýrem recepty s lečem karbanátky v troubě na lecu karbenátek s lečem mleté karbenátky na leču karbanátky pečené na na leču karbanátky karbenátky recepty z mletého masa s lečem

Zapomněl/a jsem heslo