Pudingový řez

Svetlana Kuchařka:

Moučníky , Řezy 46 názorů

519

Suroviny

Těsto:
2hrnky plh.mouky
2hr.krystalu
1 prášek do pečiva
2hr.mléka
2dl oleje
2 vajíčka
Krém:
litr mléka
3 vanilkové pudinky
15O g másla
jeden vanilkový cukr
Poleva:
100 g másla
200 g cukru
3 lžíce kakaa
3 lžíce rumu
2 lžíce horké vody
Be-Be sušenky - 2 balíčky
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Těsto: vše zamíchat, vylít, upéct.

  2. Do horkého uvařeného pudinku vložíme nakrájené máslo a vmícháme ho dovnitř. Na upečený korpus vylít vychladlý pudink z výše uvedených ingrediencí.

  3. Na pudink naskládat Be-Be sušenky hezky vedle sebe. Vše polít polevou z taky uvedených surovin. Nechat ztuhnout.

Poznámka

Je to vynikající koláč, dobře vypadá a výborně chutná. Příprava vypadá trochu složitě, ale opravdu za hodinu dáváte ztuhnout koláč do lednice.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 102 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pudingový řez

  • Hanča Hanča(neregistrovaná)

    Super recept, lehlé, rychlé, efektní:-));-)

    Odpovědět

  • Ivana79 Ivana79

    +15:yes:Bebe rezy poznám už od malička,ale nerobili sme k tomu aj korpus.Tieto sú naozaj skvelé:-p:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Karolína Karolína(neregistrovaná)

    Opravdu výborné! dnes jsem upekla a dnes jse to snědlo akorát jsem místo pudinku použila krém na žloutkové řezy úplně k nerozeznání doporučuji !:) už ani puding nedělám:) opravdu moc dobré! udělám určitě častěji děkuji

    Odpovědět

  • sarinka_p sarinka_p

    Moc výborný hlavně druhý den a jestli se někomu nebude zdát ta řidkost toho těsta tak se vůbec nebojte opravdu se řiďte receptem, a poznatek pekla jsem to na 180° 20-25 minut. Do pudinku jsem vůbec nedala máslo a ani mi tam nechybí :-) a nahoru přišli jen ledové kaštany s čokoládou na vaření :-)

    Odpovědět

  • Alenka1989 Alenka1989

    dělám podobně,ale ještě přidám broskve na plátky!!dobrutka,přidávám bodíky

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana(autorka receptu)

    ...:-O...tak to mně opravdu mrzí...absolutně nemám tušení, čím by to mohlo být...tento řez jsem dělala už stokrát, a vždycky se povedl...je pravda, že je řidší, ale opravdu směle tam dávej uvedené množství tekutých složek...vždy používám krystal a on se v těch "tekutinách" krásně rozpustí při míchání a pak při pečení...nevím, co víc k tomu dodat :-(

    Odpovědět

  • pes.filipes pes.filipes

    toto se mi vůbec nepovedlo ;-(
    obvykle je v receptech cukr moučka, příp. cukr krupice. Dala jsem ale krystal, tak jak je v receptu - a nevím co se stalo, nějakým způsobem zřejmě zkaramelizoval (?), prostě výsledný koláč je tmavý a chutná divně... Taky jsem dala méně mléka, těsto se mi zdálo že by bylo už příliš řídké, ale to jen na okraj.

    Odpovědět

  • jahoda jahoda

    Báro, já doplním Světlanu ohledně pečení, pokud peče v normální troubě na 180st., tak v horkovzduchu na 160st. - to už mám odsledované, že pokud pustím horkovzduch, tak nastavit o 20st. méně.

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana(autorka receptu)

    Báro, asi už je pozdě, ale já téměř vše, i toto peču na 180 stupňů a dívám se do trouby....až je to vizuelně hezké - myslím si, že už by to mohlo být ;-) - píchnu špejli a když se na ni nic nechytá, je hotovo, když na špejli něco je, tak to nechám ještě tak 5 minut v troubě...ale myslím si, že celý proces netrvá déle než 15-20 minut...;-)

    Odpovědět

  • klára klára(neregistrovaná)

    Bebe řezy jsou opravdu výborné. :yes:

    Odpovědět

  • klára klára(neregistrovaná)

    Bebe řezy jsou opravdu výborné. :yes:

    Odpovědět

  • Bára Bára(neregistrovaná)

    Dobrý den, nejsem zase tak zkušená pekařka. Chci se zeptat při jaké teplotě v horkovzdužné troubě a jak dlouho mám tento úžasný moučník péct ? děkuji moc za odpověď

    Odpovědět

  • Míša Míša(neregistrovaná)

    Výborné!!!!! Jen těsto délám méně sladké : 1 hrnek cukru krupice, 2 až 3 vejce /vše ušlehat/, přidat půl hrnku oleje a půl hrnku vody, zamíchat, přidat 2 hrnky poloh. mouky a 1 prášek do pečiva.

    Odpovědět

  • pbuck pbuck(neregistrovaný)

    tyhle řezy dělám moc ráda,často dávám čokoládovou polevu nebo želé. To, že má být puding oslazený snad není potřeba dodávat, snad každá holka někdy s mamkou dělala puding..všeho s mírou, dámy :-D dávám bod! :yes:

    Odpovědět

  • Míša Míša(neregistrovaná)

    Musím říct že je to opravdu moc dobré:-p:yes:

    Odpovědět

1 2 3 4

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: moučníky a řezy recepty buchta z bebe sušenek řezy recepty řezy s pudingem bebe řezy s pudinkem pudinkový řez pudingova buchta buchta s bebe sušenkama moučníky a řezy bebe řezy s pudingem bebe rezi buchta s bebe sušenkami pudingový krém řezy z bebe sušenek řezy z bebe sušenek jak skladat bebe buchta pudingové bebe řezy medová buchta pudingový moučník recepty řezy

Zapomněl/a jsem heslo