Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 345 kJ / 4 863 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,94 g |
| Tuky | 216,66 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 714 mg |
| Sodík | 498 mg |
| Sůl | 1,78 g |
| Sacharidy | 638,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mramorová bábovka..:-)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J16P
Moje poznámka
Mramorová bábovka..:-)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J16P
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 6 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 3 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 6 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 6 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 8 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 9 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 10 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 10 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Tématické fráze:
mramorová bábovka,
babovka mramorova,
recept na mramorovou bábovku,
mramorova babovka recept,
recept mramorová bábovka,
recepty mramorová bábovka,
jak udelat mramorovou babovku,
bábovka recept mramorová,
babovka na hrnky,
výborná mramorová bábovka,
mramorová,
mramorová babovka,
mramorová bábovka na hrnky,
bábovka postup,
mramorova babovku recept,
mramorová bábovka top recepty,
recept bábovka mramorová,
mramorové bábovky,
mramorová bábovka do menší formy,
mramorova polevka
Suroviny:
cukr,
vejce,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
mouka polohrubá,
máslo,
mouka
Komentáře (3)