Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 654 kJ / 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,18 g |
Tuky | 38,10 g |
Vláknina | 17,28 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 367 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 47,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatovo-salanový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OonE
Moje poznámka
Rajčatovo-salanový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OonE
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 49 minutami
Čabajkové lečo
Přidáno před 2 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 21 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
KacaaK před 11 minutami
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 57 minutami
Bezlepkové ovocné odpalované knedlíky
jana.smajclova před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s mletým masem
DavidVolvo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
lenka-k před 1 hodinou
Cuketové placky
hpludrova před 2 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Fulda před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vaha 1972 před 3 hodinami
Vrstvený salát
Anche před 3 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Anche před 3 hodinami
Tématické fráze:
salát crispy recept,
salat crispy,
salát crispy recepty,
crispi salát,
crispy salat recept,
salát crispy ingredience,
salár grispy recept,
crispi salát recepty,
salát crispi recept
Suroviny:
salát,
rajče cherry,
cibule,
olivy zelené,
jogurt bílý,
ocet balsamiko,
olej olivový,
hořčice plnotučná,
pasta kari zelená,
pepř
Komentáře (5)
Přijde mi to moc chutí najednou,asi bych nedávala už tu kari pastu ani hořčici...ale neochutnala jsem...je možné, že po degustaci bych změnila názor