Rajčatovo-cizrnové kari

tejaja Kuchařka: tejaja

Luštěniny 0 názorů

Suroviny

4 rajčata
2 cibule
2 stroužky česneku
400 g vařené cizrny
olej
pepř
1 lžička kurkumy
1 lžička garam masala
sůl
nať koriandru (nebo fenyklová nať)
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme na kolieska nakrájanú cibuľu, pridáme nasekaný cesnak a necháme rozvoňať.

  2. Vložíme na kocky nakrájané paradajky, pridáme čierne korenie, garam masala, kurkumu a soľ a podlejeme trocha vodou. Dusíme 10 minút.

  3. K paradajkám pridáme uvarený cícer a spolu ešte 5 min prehrejeme.

  4. Podávame posypané sekaným koriandrom (alebo fenyklom).

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 176 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rajčatovo-cizrnové kari

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: cizrna na kari cizrnové kari rajcatovocizrnove kari