Postup přípravy
Krok 1: Sýr se vloží do košíku a udí se při teplotě 40-50°C cca 2 hodiny.
Krok 2: Pod košíkem o patro níže je miska s nakrájenou šunkou. Jak postupně kape, smíchá se šunkou. Ještě vláčné to dáme do vhodné formy.
Zveřejněno 6. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí uzený sýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZoL8
Moje poznámka
Domácí uzený sýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZoL8
Nejnovější recepty
Špízy se sýrem a cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 5 hodinami
Salát z pečených paprik
Přidáno před 6 hodinami
Masové kuličky s letním salátem, mozzarellou a vejci
Přidáno před 8 hodinami
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 23 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z předvařených drštěk
01Vlasta před 7 minutami
Jahodová buchta hrnková rychlá
horackovapetra před 2 hodinami
Hanácký salát z červeného zelí
Kerstein před 2 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Wanilor před 2 hodinami
Pikantní pomazánka z cukety
ZboSy před 3 hodinami
Kuřecí v rajčatové omáčce
koczkodanka před 4 hodinami
Cuketová polévka s koprem, sýrem a smaženými vejci
zenikar před 4 hodinami
Špenátová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Papucel před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Lemur91 před 4 hodinami
Tématické fráze:
uzený sýr v punčoše,
recept na uzení tvrdého sýra,
domácí uzený sýr recepty,
domácí uzený sýr recept,
jak se udi syr,
recept na domaci uzený sýr,
uzení tvrdého sýra,
domaci uzeny syr,
uzení domácího sýru recept,
domácí uzení sýrů,
recept na uzeny syr,
jaký sýr na uzení,
punčocha na uzení sýra,
uzeny syr,
udíme sýr,
uzeni syru v puncose,
uzený sýr recept,
jak se udí sýry,
domácí uzení sýra,
recept na doma uzený sýr
Suroviny:
sýr plátkový,
šunka,
Komentáře (8)