Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzené maso jako lahůdka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

24. 1. 2010 14:44

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 242 kJ / 775 kcal
Bílkoviny26,93 g
Tuky1,85 g
Vláknina14,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 97 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy142,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Někde jsem kdysi četla, že uzené s hřebíčkem je moc dobré, tak jsem to vyzkoušela a ostatní jsem dělala podle sebe.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Bibinka

21. 5. 2018 20:17

Eja57: Ejo, díky za novou verzi, to je fajn :yes:

Eja57

20. 5. 2018 10:25

Díky za vytažení receptu, pěkné, ta finta se solamylem se mi moc líbí. :yes:
Dělám občas podobně ( bez toho solamylu), za mne uzený maxiocásek z dobrého zdroje. Hooodně pomalu, 150 st. Pivem lze vše pokazit, dle mých zkušeností rozhodně NE Plzeň ( ta nevím moc proč ale vyzkoušeno), vždycky aspoň trochu kvalitní desítku a třeba i ještě trochu naředit. Dle mne platí totéž co u vína - co bych nepila to nedám do jídla.
Pokud má někdo s pivem zásadní problém, tak čerstvě vymačkaná pomerančová šťáva a trochu vývaru.....

Bibinka

20. 5. 2018 09:41

Eviip: Evi, jsem moc ráda, že chutnalo :yes:

Eviip

17. 5. 2018 21:20

Vyzkoušeno.. uzené masíčko bylo výborné!!! Děkuji za recept a ráda doporučuji:yes:;-)

Bibinka

17. 2. 2017 18:29

Ivana Ch: Ivanko promiň, já se k tobě dostala až teď, dělám si pořádek v mailech, kterých je velmi mnoho :-O) Určitě to vyzkoušej, nic tím tmavým pivem nepokazíš, jen šťáva bude trošku tmavší a to vůbec nevadí, hlavně nedávej pivo silné, ale jen to nejlehčí ;-):yes:

Ivana Ch

8. 2. 2017 16:25

Bibinka: Jani recept je tady už skoro 100let,a,já ho teprve objevila, chci se zeptat, nemohla bych místo světlého piva použít černé, světlé nám v jídle nechutná.

Bibinka

15. 11. 2015 16:33

sucaska:Sukasko, já jsem použila světlou desítku, jinak vícestupňová jsou nahořklá;-)

sucaska

14. 11. 2015 19:54

ahoj =) chtěla jsem se zeptat, jestli je jedno jaké se tam dá pivo. Zkoušela jsem to, maso bylo výborné ale ta omáčka mi moc nejela :-( nevím, co jsem udělala špatně :-(

Bibinka

5. 11. 2012 15:12

Radulinka6: Radulinko, to jsi mi udělala radost, že chutnalo...díky, že jsi vyzkoušela:yes:

Radulinka6

4. 11. 2012 22:50

Bibinko,dnes jsem spáchala tuto mňamku,a musím dát za pravdu, že nemá chybu.Můj muž byl nadmíru spokojen.Jako přílohu jsem zvolila bramborové knedle.Všem doporučuji.:yes::-p

Pajaska

3. 2. 2011 01:55

Burynko,nech ten výpek trošku přichytit.Odklop pokličku a nech péci,až se vydusí voda .Musíš hlídat!!Pak ,až cibule s cukrem zkaramelizuje,podleješ trochou vody a seškrábej pěkně stěny.Nech povařit se solamylem.Bibinka se na mne nebude snad zlobit,že jí tu fušuju.:-8:-)

buryna

2. 2. 2011 21:37

Tak dneska jsem dělala a bylo výborné. Akorát se mi nějak nezadařila taková pěkná omáčička :-( byla moc světlá. ale dávám bodík.:yes::-p

Pajaska

2. 2. 2011 15:49

Já uzené kdekoliv a kdykoliv a s hřebíčkem je fakt dobré..:-p:-p:yes: Fotka moc pěkná.:yes:

buryna

2. 2. 2011 09:52

Dneska chci vyzkoušet, tak dám pak vědět, jak se povedlo ;-) proč mají být stroužky česneku neloupané? To tam pak nevadí ta slupka? Možná se ptám hloupě, ale neznám to :-)

janek53

1. 2. 2011 12:03

:-p:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uzeni masa a lak na maso lák na uzené maso lak na maso lak na uzene nejlepší rybí lak na uzení lak na uzení masa lák na uzení lak na maso na uzení uzené maso recepty obalované uzené příprava uzeného masa příprava laku na maso recepty z uzeného masa obalované uzené maso priprava laku na uzeni uzené maso recept uzené maso uzené maso příprava lák na uzené recept napichani masa na uzeni

Suroviny: maso uzené, cibule, česnek, ocet, cukr, pivo světlé, koření hřebíček, solamyl, voda

TopRecepty.cz

Uzené maso jako lahůdka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lxn7