Bezlepkový chleba co chutná skoro jako normální
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 908 kJ / 1 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,13 g |
Tuky | 28,78 g |
Vláknina | 19,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 360,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkový chleba co chutná skoro jako normální
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7w4B
Moje poznámka
Bezlepkový chleba co chutná skoro jako normální
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7w4B
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
recept na bezlepkový chléb z pekárny,
bezlepkovy chleba s psylium,
bezlepkový chléb recept,
bezlepkový chleba,
chleba psylium,
droždí saft instant,
dobrý bezlepkový chleba,
psylium chleba,
recept na dobrý bezlepkový chléb,
pekárna na chléb bezlepkový program,
chleb psylium,
psylium nebo droždí,
dobrý bezlepkový chléb do pekarny,
dobry bezlepkovy chleb z pekárny,
bezlepkovy recept chleba psylium,
recept na dobrý bezlepkový chleba,
chleba z psyllia,
bezlepkový chléb s psylliem,
pecivo psylium,
recept na bezlepkový chleba z pekárny
Suroviny:
voda,
psyllium,
mouka schar mix,
mouka pohanková,
sůl,
droždí sušené,
olej
Komentáře (6)
a já peču v pekárně, je to pro mne lepší a chleba mi z tama chutná nemám s tím problém asi jde spíše o pekárnu kolik je kdo ochoten do ní investovat a jakou značku si zakoupí... a můj chleba netvrdne jako ty jiné značky co se musí dát po vychladnutí ihned do mrazáku..
http://www.psyllium.cz/
http://www.drpopov.cz/vlaknina-psyllium-psyllicol....