Suroviny
Porce: S přítelem nám to vydrží 2dny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 829 kJ / 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,06 g |
Tuky | 1,68 g |
Vláknina | 8,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těstoviny si uvaříme, propláchneme ve studené vodě, všechno si nakrájíme na kostičky, přidáme tuňáka, kukuřici, pak těstoviny, vše smícháme a přidáváme tatarku podle chuti, sůl, pepř a dáme chladit do ledničky.
Zveřejněno 27. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obyčejný těstovinový salat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NRzm
Moje poznámka
Obyčejný těstovinový salat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NRzm
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 16 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 17 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 20 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 22 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno 20. 6. 2025 21:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí na paprice
Bushmann před 28 minutami
Buchta z Hery
vaja1 před 2 hodinami
Sirup z lipového květu
lidkabr@email.cz před 3 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 11 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
IRBONA před 12 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
bretka před 12 hodinami
Knedlíky - blbouny s klevelou
MarketaAn před 12 hodinami
Závin z bramborového těsta plněný masem
Dasa18 před 13 hodinami
Drůbeží kostky v zelenině se slaninou
Bushmann před 14 hodinami
Tématické fráze:
těstovinový salát,
těstovinový salát recepty,
jidla obyčejný,
těstovinový salát recept,
fit testovinovy salat recept
Suroviny:
těstoviny,
paprika čerstvá červená,
okurka salátová,
rajče,
kukuřice,
tuňák ve vlastní šťávě,
sýr eidam,
tatarská omáčka,
sůl,
pepř
Komentáře (4)