Frankfurterky (klobásky)
Klobásy, že by vám je i řezník Krkovička záviděl. Z vepřového masa a koření si doma snadno můžete připravit tuto voňavou uzeninu. Maso stačí přichystat, naplnit do střívek a pak jen trpělivě udit a vyčkávat na vaření.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 978 kJ / 4 058 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,17 g |
Tuky | 355,63 g |
Vláknina | 62,10 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 16,25 g |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 140,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frankfurterky (klobásky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGjw
Moje poznámka
Frankfurterky (klobásky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGjw
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 15 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 15 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 15 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 15 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mirabelková bublanina
alexjdubec před 1 minutou
Babiččiny šunkofleky
Darwin před 13 minutami
Čínský okurkový salát
mertice před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
vaclavagregrova před 1 hodinou
Křehký tvarohový koláč s jahodami
dostaji4 před 2 hodinami
TIP
Přiměřené lívance z Byl jednou jeden král
KiaraK před 3 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 4 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 13 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 14 hodinami
Maková náplň
lucyb před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřový lalok recepty,
jak ohřát klobásy,
domácí uzenář klobásy recept,
veprovy vyrez,
příprava kolagenových střívek,
klobasy z veproveho vyrezu,
recept na výborné uzené klobásy,
vyrez na klobasky,
vyborna klobaska,
vepřový lalok klobasy,
klobásy lalok
Suroviny:
lalok vepřový,
rychlosůl,
pepř mletý,
pepř černý,
pepř bílý,
česnek,
majoránka,
vývar vepřový,
Komentáře (7)