Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 687 kJ / 1 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,86 g |
Tuky | 96,51 g |
Vláknina | 9,94 g |
Cholesterol | 428 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,69 g |
Sacharidy | 53,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové pod borůvkovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN35
Moje poznámka
Vepřové pod borůvkovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN35
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 17 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Slávky na asijský způsob
Přidáno 19. 6. 2025 09:00
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 1 hodinou
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 1 hodinou
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 5 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 12 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 13 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 14 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 14 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 15 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 16 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 19 hodinami
Tématické fráze:
top recepty,
pomalime veprove maso recepty,
tncz nova,
recept na boruvkovou marmeladu z mrazenych boruvek,
maso pod sněhovou peřinou
Suroviny:
plec vepřová,
olej,
víno červené suché,
krém balsamico,
marmeláda,
skořice,
květ muškátový,
chilli,
pepř citronový,
sůl,
borůvky,
slanina anglická,
cibule červená,
tuk,
smetana na vaření,
mouka hladká
Komentáře (9)
rihana: u nás máme rádi kombinaci ovoce a masa, sladko pálivější chutě, fakt záleží na zvyku. Stačilo by třeba u někoho ochutnat, jako to udělali moji známí a dnes už tyto kombinace vařej běžně.
mika59 děkuju