Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové pod borůvkovou peřinou

Hodnocení receptu je 3,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 1. 2016 14:03

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 687 kJ / 1 598 kcal
Bílkoviny109,86 g
Tuky96,51 g
Vláknina9,94 g
Cholesterol 428 mg
Sodík 1,14 g
Sůl2,69 g
Sacharidy53,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Samozřejmě lze ukuchtit i bez pomalého hrnce.

Recept jsem dělala s ohledem na diabetickou dietu.

Zdroj: časopis Diastyl, upraveno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

7. 1. 2016 04:47

cathleen: já to po těch 20 minutách přepla na přihřívání a ještě to tam nějakou dobu perlilo, takže rozhodně byla mouka provařená dokonale, to už mám vyzkoušené, že stačí nechat i na prohřívání:yes::yes:.

rihana: u nás máme rádi kombinaci ovoce a masa, sladko pálivější chutě, fakt záleží na zvyku. Stačilo by třeba u někoho ochutnat, jako to udělali moji známí a dnes už tyto kombinace vařej běžně.

mika59 děkuju :-K

cathleen cathleen (moderátorka)

6. 1. 2016 20:28

Já bych čerstvě zahuštěnou omáčku v PH vařila mnohem déle než 20 minut - mouku je třeba minimálně těch 20 minut provařit, ale když to v PH zahustíš, zchladí se to a určitě i půl hodiny potrvá než znovu zavaří.

tejaja tejaja

6. 1. 2016 17:17

maris: :-D:-D:-D:-D:-D:yes:

rihana

6. 1. 2016 16:44

Borůvky sice mám, ale nenajdu k tomu odvahu.

mika59 mika59

6. 1. 2016 16:36

Super :yes::yes:

spagetka spagetka

6. 1. 2016 14:22

maris: tejaja: :-D:-D:-D:-D :yes::yes::yes::yes:, to musíte děvčata v létě, a ještě na to mít člověka ;-);-);-), ale dobré to opravdu je.

maris maris

6. 1. 2016 14:19

tejaja: Jedna Maruška sedí na gauči a jít do lesa by ji nikdo nedonutil:-))

tejaja tejaja

6. 1. 2016 14:16

Len kde je Maruška, čo by mi na čučoriedky do lesa zašla...:-D Ale recept je výborný, ja osobne mám rada kombináciu mäsa a ovocia. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: top recepty pomalime veprove maso recepty tncz nova recept na boruvkovou marmeladu z mrazenych boruvek maso pod sněhovou peřinou

Suroviny: plec vepřová, olej, víno červené suché, krém balsamico, marmeláda, skořice, květ muškátový, chilli, pepř citronový, sůl, borůvky, slanina anglická, cibule červená, tuk, smetana na vaření, mouka hladká

TopRecepty.cz

Vepřové pod borůvkovou peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kN35