Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 687 kJ / 1 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,86 g |
Tuky | 96,51 g |
Vláknina | 9,94 g |
Cholesterol | 428 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,69 g |
Sacharidy | 53,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové pod borůvkovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN35
Moje poznámka
Vepřové pod borůvkovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN35
Nejnovější recepty
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Škvarková pomazánka s vajíčkem a okurkou
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z matjesů à la losos s koprem
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 10 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
AndreaAbb před 1 hodinou
Hraběnčiny řezy se švestkami
m.lumicek před 2 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou
Ronik před 2 hodinami
Muffiny s višňovou marmeládou
Iliis před 2 hodinami
Cuketový bramborák
albatevi před 2 hodinami
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Pavlinaa před 3 hodinami
Jablkový koláč s pudinkem
Irena Klementova před 3 hodinami
Hrnkové knedlíky 3-krát jinak
nezmarka před 4 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
andy.mocuba před 4 hodinami
Tématické fráze:
top recepty,
pomalime veprove maso recepty,
tncz nova,
recept na boruvkovou marmeladu z mrazenych boruvek,
maso pod sněhovou peřinou
Suroviny:
plec vepřová,
olej,
víno červené suché,
krém balsamico,
marmeláda,
skořice,
květ muškátový,
chilli,
pepř citronový,
sůl,
borůvky,
slanina anglická,
cibule červená,
tuk,
smetana na vaření,
mouka hladká
Komentáře (9)
rihana: u nás máme rádi kombinaci ovoce a masa, sladko pálivější chutě, fakt záleží na zvyku. Stačilo by třeba u někoho ochutnat, jako to udělali moji známí a dnes už tyto kombinace vařej běžně.
mika59 děkuju