Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí majonéza / tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpYn
Moje poznámka
Domácí majonéza / tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpYn
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 6 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 13 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 13 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 4 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 6 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 6 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 7 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 7 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 7 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 8 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 9 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 12 hodinami
Tématické fráze:
domácí majonéza tyčový mixér,
tatarka z majonézy,
domácí tatarka tyčový mixér,
jak udělat z majonézy tatarku,
domací tatarka,
domací majoneza,
domácí majonéza hustota,
domaci tatarka bez vajec,
jak z majonézy udělat tatarku,
lehká majonéza,
domácí majonéza v mixéru,
jak udělat majonézu,
tatarka s majonézy,
domaci majoneza mixéry,
domácí tatarka bez vejce,
recept domaci tatarka,
domácí majonéza recept,
bezvaječná tatarka,
lehka domaci majoneza,
jak udělat tatarku z majonézy
Suroviny:
olej,
vejce,
sůl,
okurka čerstvá,
cibule,
kečup sladký,
hořčice plnotučná,
pepř
Komentáře (8)
Kdyby se recepty mazaly po každé připomínce k postupu, nezbylo by jich tu mnoho.
Základní poučka, kterou mi maminka při povídání o majonéze řekla, byla: A pamatuj si, po přidání kyselého (hořčice, ocet - ten tam také patří!) majonéza i tatarka řídne
Mimochodem, do normální tatarky kečup nepatří. Zato worčestr ano
A ten, kdo ji neumí, bude třeba vyděšený, že mu po přidání hořčice majonéza velice zřídne a je třeba znovu došlehávat další olej atd...