Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Majonéza nebo tatarka bez žloutků

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 568 kJ /
2 048 kcal
Bílkoviny9,90 g
Tuky222,85 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 198 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy0,66 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do úzké nádoby dáme všechny suroviny najednou. Ponorným mixérem mixujeme tahem odspodu nahoru. Mixujeme do požadované hustoty. Krok 2: Majonézu dochutíme podle chuti. Na tatarku nakrájíme hodně nadrobno šalotku a okurku. Vše promícháme a dáme vychladit.

Zveřejněno 27. 8. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Majonéza nebo tatarka bez žloutků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v4lV

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Majonéza nebo tatarka bez žloutků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v4lV

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

madlina:
No, funguje to a já si to nevymyslel:-)
A čistě technicky vzato je majonéza emulze a jako takovou by ji bylo lze vyrobit i z vody a oliváče, či stoláče ba i z motoráče (dost možná i vyjetého);-)

Zobrazit starší odpověď

Tématické fráze:
majonéza bez žloutků, majonéza bez žloudku, recepty na majonezu, tatarka z vařených žloutků, falesna tatarka, jak vyrobit majonézu bez žloutků

Suroviny:
bílek, olej slunečnicový, hořčice, ocet, cukr, pepř mletý, kurkuma, sůl, cibule šalotka, okurka čerstvá

Přidat fotografie receptu