Datlovo-švestková pomazánka s čokoládou

mysulka Kuchařka:

Pomazánky 4 názory

59

Suroviny

100 g datlí bez pecek
100 g sušených švestek
100 g kvalitní hořké čokolády
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Datle a švestky namočíme přes noc do studené vody. Druhý den vodu slijeme a datle a švestky rozmixujeme na hladkou hmotu.

  2. Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni, vlijeme do rozmixované hmoty a promícháme. Můžeme ještě společně promixovat.

Poznámka

Inspirace - časopis Bylinky.

Pomazánku mažeme na pečivo nebo palačinky. Můžeme s ní dochutit kaše a třeba i bílý jogurt.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Datlovo-švestková pomazánka s čokoládou

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo