Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 351 kJ / 1 518 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,48 g |
Tuky | 20,85 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 308,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z mouky, mléka, vody, soli a vejce utvoříme hladké těsto. Ovoce omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Kousky namáčíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji.
Krok 2: V kastrůlku se silným dnem smícháme cukr, vodu a lžíci oleje a vaříme za stálého míchání, dokud se cukr nerozpustí a nezíská světle karamelovou barvu.
Krok 3: Osmažené ovoce v těstíčku namáčíme v karamelovém rozvaru a pak hned rychle a krátce smočíme ve studené vodě. Ovoce klademe na pomaštěný talíř.
Když karamel ztuhne a ovoce vychladne, přeneseme na čistý talíř a můžeme servírovat.
Když karamel ztuhne a ovoce vychladne, přeneseme na čistý talíř a můžeme servírovat.
Zveřejněno 5. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skleněné ovoce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWNG
Moje poznámka
Skleněné ovoce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWNG
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 9 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 9 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 9 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 9 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 5 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 7 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 8 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 8 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 8 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 10 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 10 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 10 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 11 hodinami
Tématické fráze:
rozvar z ovoce,
karamelovy rozvar,
lesní ovoce rozvar,
rozvar z lesního ovoce,
ovocné rozvary,
rozvar z lesního ovocem,
top recepty skleněna buchta,
top recepty skleněna buchta,
ovoce pod sklem,
ovoce v těstíčku,
broskev v těstíčku s karamelem,
jak servírovat ovoce,
osmazene ovoce,
skleněný karamel
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
voda,
sůl,
cukr krupice,
voda,
olej slunečnicový,
ovoce,
olej
Komentáře (1)