Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 651 kJ / 873 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,51 g |
Tuky | 62,98 g |
Vláknina | 13,44 g |
Cholesterol | 173 mg |
Sodík | 192 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 17,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvasnicová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJPn
Moje poznámka
Kvasnicová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJPn
Nejnovější recepty
Karpatské lečo
Přidáno před 13 minutami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 2 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 4 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 4 hodinami
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí karbanátky s houbami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
Palenka před 3 minutami
Muffiny s lesním ovocem
marepavla před 7 minutami
Pizza na celý plech
Bazo66 před 24 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Rosiwannabe před 42 minutami
Polévka koprová - kulajda
coolbinsz před 46 minutami
Salát s brokolicí
esstelle před 1 hodinou
Polníčkový salát
esstelle před 1 hodinou
Drobenkový tvarohový koláč
Garpik před 1 hodinou
Polévka z dýně hokkaido
JanaM11 před 1 hodinou
Tématické fráze:
kvasnicova pomazanka,
kvasnicová pomazánka s vejci,
kvasnicová pomazánka recept,
kvasnicová pomazánka s tvarohem,
top recepty kvasnicova pomazanka,
dobrá kvasnicová pomazánka,
pomazánka kvasnice tvaroh okurka sýr,
kvasnicová pomazánka s žervé,
kvasnicova pomazanka se zeleninou,
nejlepší kvasnicová pomazánka,
kasnicová pomazánka nejlepší,
drozdova pomazanka lucina,
kvasnicová pomazánka top recept,
kvasnicová pomazánka s s tvarohem,
kvasnicové pomazánky,
dobrá kvasnic a pomazanka,
jak se dělá kvasnicová pomazánka recept,
kvasnice sýr,
kasnicova pomazánka s vajíčky a maslem,
kvasnicová pomazánka - top recepty
Suroviny:
tvaroh plnotučný,
máslo,
kvasnice,
cibule,
syrovátka,
okurky sterilované,
sýr tučný,
sůl,
pepř čtyř barev,
pažitka
Komentáře (11)
Moje zkušenost z přípravy kvasnicové polévky je taková, že se musí smažit tak dlouho, až se jejich odér změní na libou vůni.