Suroviny
Porce: cca 8 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 200 kJ / 1 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,55 g |
Tuky | 55,48 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 745 mg |
Sodík | 271 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 188,78 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše promícháme s nakrájenými olivami a těsto necháme před pečením půl hodiny odležet. Na rozpálený vaflovač potřený olejem dáme 4 lžíce těsta a pečeme asi 3-4 minuty.
Krok 2: Podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 4. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Olivové vafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjj4
Moje poznámka
Olivové vafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjj4
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 23 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 2 minutami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 21 minutami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 25 minutami
Míša řezy
Alena Kovarova před 30 minutami
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 1 hodinou
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 2 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 2 hodinami
Tématické fráze:
recept na vafle do vaflovače,
vafle s olivami,
vafle recepty,
těsto na vafle do vaflovače,
recepty na vafle,
srnčí hřbet se sunkou,
recept na vafle,
olivova nadivka,
recept na vafle recept,
vafle recept,
vafle s olivovym olejem
Suroviny:
žloutek,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
pepř,
koření chilli,
prášek do pečiva,
máslo,
olivy
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.