Bagetka plněná trhaným kuřecím, mrkví a papájou

Eja57 Kuchařka: Eja57

Doba přípravy: chvilka + vaření kuřecího Studená kuchyně 2 názory

Suroviny

kuřecí prso uvařené v zeleninovém vývaru do hodně měkka
1 mrkev
1 papája
1 avokádo
šťáva z limetky
wasabi
světlá sojová omáčka
sůl
pepř
petrželka / koriandr
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V misce smícháme sojovku, limetkovou šťávu, maličko wasabi a trochu pepře. Očištěnou mrkev a papáju buď nakrájíme na tenoučké nudličky nebo nastrouháme a dáme na chvíli marinovat do misky.
    Kuřecí prso natrháme.

  2. Rozřízneme bagetku, obě řezné plochy mázneme štědře avokádem,
    vložíme natrhané kuřecí, mrkev a papáju, petrželku / koriandr, můžeme přidat pár mrazem sušených višní.

  3. Přiklopíme a podáváme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 50 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bagetka plněná trhaným kuřecím, mrkví a papájou

Tématické fráze: bageta s trhanym masem plněné bagety trhaným masem s trhaným kuřecí masem salat s trhanym kurecim spenatovy salat a trhanym kurecim bageta s trhaným kuřecím masem

Zapomněl/a jsem heslo