(Nejen) Velikonoční jemná pomazánka
Dobrá a jemně vychucená pomazánka se hodí vždy, nejen na Velikonoce. Použijte ji jako podklad na bílé pečivo, nebo celozrnnou bagetku, rohlíky či veku. Na povrchu dozdobte ještě čerstvou zeleninou. Výsledek bude perfektní.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 030 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,95 g |
Tuky | 32,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 751 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,41 g |
Sacharidy | 5,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
(Nejen) Velikonoční jemná pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jmvy
Moje poznámka
(Nejen) Velikonoční jemná pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jmvy
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 21 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 1 hodinou
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 9 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 11 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 14 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 14 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 14 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 14 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 16 hodinami
Tématické fráze:
jemná krémová drožďová vajíčková pomazánka,
velikonoční pomazánky
Suroviny:
pomazánkové máslo,
šunka zauzená,
vejce,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)