Bramborák á la milaaano
Suroviny pro 4
4
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 9. 2020 13:24
Koukám, kolik je tu za ta léta v komentářích umělců...
U nás je přes bramboráky paní casinová
No a ich bych podle tohoto rcp jedlý bramborák vytvořit nedokázal, že
U nás je přes bramboráky paní casinová
No a ich bych podle tohoto rcp jedlý bramborák vytvořit nedokázal, že
29. 9. 2020 11:46
Zajímavý nápad
14. 11. 2011 21:30
Krásně pestré dobré jídlo+9
14. 11. 2011 17:33
finis coronat opus
hezký a zajímavý recept umocněný překrásným obrázkem
víc netřeba dodávat
hezký a zajímavý recept umocněný překrásným obrázkem
víc netřeba dodávat
14. 11. 2011 15:42
Jano Remková, nemám, vlastně neměl jsem. Jen si opravdu myslím, že by se to mělo vařit doma, ne z kupovaného. A když už bych tu kupovanou majonézu z lenosti či co použil, aspoň se s tím nebudu chlubit.
13. 11. 2011 22:35
jahoda: nevěřím, že by někdo odstraňoval právě tvé fotky!! Pokud bys někdy přidala foto k mému receptu, určitě bych ho dala jako hlavní
13. 11. 2011 22:08
Překrásné fotky...víc si recept nemohl přát.
13. 11. 2011 20:57
Milane, Tvůj bramborák si přímo koledoval o vyzkoušení.
Jak píšeš, ta syrová cibule dodá skvělou, takovou odlehčenou chuť. Měla jsem ještě čerstvé čínské zelí ze skleníku, který se k sytému bramboráku skvěle hodil.
Bylo to výborné, není co dodat, posílám 7* a foto (až budeš mít svoje, tak odstraň, příp. dělej, co chceš)
Díky za recept a doporučuji vyzkoušet. Já osobně nemám ráda takové ty kečupové majdy v bramboráku - s tímto se to nedá rovnat
Jak píšeš, ta syrová cibule dodá skvělou, takovou odlehčenou chuť. Měla jsem ještě čerstvé čínské zelí ze skleníku, který se k sytému bramboráku skvěle hodil.
Bylo to výborné, není co dodat, posílám 7* a foto (až budeš mít svoje, tak odstraň, příp. dělej, co chceš)
Díky za recept a doporučuji vyzkoušet. Já osobně nemám ráda takové ty kečupové majdy v bramboráku - s tímto se to nedá rovnat
13. 11. 2011 18:45
AntoninZ: ale sakra, sakra, koukám už chvíli, že máš nějakou špatnou náladu dnes, že?
13. 11. 2011 18:19
AntoninZ:Tak konečně přihoďte nějaký svůj recept Tondo, kritizovat umí každý.
13. 11. 2011 17:48
No a já si zas myslím, proč probůh používat Hellmanns majonézu, sajrajt se všech největší?
Když je tohle on line kuchařka,očekával bych, že se tady bude propagovat majonéza doma dělaná. Kdo to neumí, stačí zalistovat, receptů je tu dost.
To už by se tu mohly objevovat recepty typu "ohřát konzervu guláše a ukrojit si k tomu chleba".
Když je tohle on line kuchařka,očekával bych, že se tady bude propagovat majonéza doma dělaná. Kdo to neumí, stačí zalistovat, receptů je tu dost.
To už by se tu mohly objevovat recepty typu "ohřát konzervu guláše a ukrojit si k tomu chleba".
13. 11. 2011 12:11
13. 11. 2011 11:52
Bibinka: Bibi, já myslím, že v kaplické cmundě se peče uzené maso uvnitř placky, tady se dává hotové vepřové maso do hotové cmundy. Dobré to určitě bude taky
13. 11. 2011 11:12
Milaaano, vítám tě v Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti tu líbilo
Tento recept znám pod názvem"Kaplická cmunda" a také jí občas dělám, je to moc fajnový a já ti dávám 3.bod
Raději si recepty po sobě několikrát přečti, než rp.pošleš, naše korektorky s tím mají nepříjemnou práci, jinak OK
Tento recept znám pod názvem"Kaplická cmunda" a také jí občas dělám, je to moc fajnový a já ti dávám 3.bod
Raději si recepty po sobě několikrát přečti, než rp.pošleš, naše korektorky s tím mají nepříjemnou práci, jinak OK
13. 11. 2011 11:00
Ja viem,že v slovenčine,ale nevedela som,či aj v češtine
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 53 minutami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 minutami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 15 minutami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 17 minutami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 40 minutami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 1 hodinou
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: čínský bramborák jaka mouka se dava do bramboraku nejlepší bramboráky jak ohřát bramborák kaplický bramborák kýta bramborak recept na cmundu kaplické bramboráky recepty kaplická cmunda kaplická cmunda recept nejvetsi bramboráky cinske bramborák jak péct bramborák struhadlo na bramborák bramborák nápln do bramboráku s kýty babicovy dobroty recepty 13.11.2011 kaplický cmunda kaplický bramboráky vepřové ve cmundě
Suroviny: brambory, mouka hladká, česnek, vejce, majoránka, olej, kýta vepřová, pepř, omáčka sojová, cibule, majonéza, olej
Bramborák á la milaaano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ5W
20 názorů