Jemná křenová pomazánka

zzuzanka Kuchařka: zzuzanka

Doba přípravy: 20 minut Pomazánky 1 názor

Suroviny

500 g tvarohu ve vaničce
čerstvý křen (dle chuti každého)
jarní (lahůdková) cibulka s natí
trochu mléka na zředění
sůl
čerstvě mletý pepř
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Tvaroh vymícháme s trochou mléka. Přidáme křen (já dávala tak 4 vrchovaté polévkové lžíce), sůl a pepř.

  2. Cibulku i s natí nakrájíme na tenká kolečka (dávala jsem 2 menší cibulky) a vmícháme do pomazánky. Dáme uležet do lednice.

  3. Před podáváním rozdělíme pomázánku do malých mističek a ozdobíme kolečky cibulové natě.
    Podáváme s rohlíkem nakrájeným na kolečka.

Poznámka

Pánové zapíjeli pivem a pomazánka rychle zmizela.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 194 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jemná křenová pomazánka

Tématické fráze: křenová pomazánka křenová pasta křenová pasta recept recept na křenovou pomazánku domácí křenová pasta pomazánka krenova křenová pomazánka recept recept křenová pasta podzimní pomazánky pasta z cerstveho krenu jak udelat krenovou pomazanku recept na krenovou pastu křenová pomazánka¨ eva křenová krenova pomazanka z cerstveho krenu jak udělat křenovou pomazánku bez cibulky křenovou pomazánku křenova pomazanka ozdoba pomazanku krenovou recept recept křenová pomazánka

Zapomněl/a jsem heslo