

Jemná křenová pomazánka
Suroviny
- 500 g tvarohu ve vaničce
- čerstvý křen (dle chuti každého)
- jarní (lahůdková) cibulka s natí
- trochu mléka na zředění
- sůl
- čerstvě mletý pepř
Postup přípravy receptu
Tvaroh vymícháme s trochou mléka. Přidáme křen (já dávala tak 4 vrchovaté polévkové lžíce), sůl a pepř.
Cibulku i s natí nakrájíme na tenká kolečka (dávala jsem 2 menší cibulky) a vmícháme do pomazánky. Dáme uležet do lednice.
Před podáváním rozdělíme pomázánku do malých mističek a ozdobíme kolečky cibulové natě.
Podáváme s rohlíkem nakrájeným na kolečka.
Poznámka od kuchařky
Pánové zapíjeli pivem a pomazánka rychle zmizela.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Jemná křenová pomazánka
-
Pomazánka byla
foto a
+2