Jemná lososová pomazánka

medanek Kuchařka: medanek

Pomazánky 4 názory

Suroviny

1 125 g steak z uzeného lososa přírodní bez kůže
1 malou bílou cibuli (nemáme-li, dáme jarní bílou část)
1 pomazánkové máslo
3 lžíce zakysané smetany
1 lžíci nasekané bazalky
sůl
bílý pepř
Dále:
2 vejce
zelenou část jarní cibulky
lístky bazalky
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Lososa natrháme na menší kousky, cibuli nakrájíme na velice drobno, zelenou část na kolečka a vejce uvaříme na hniličku, ( vložíme do vroucí vody a vaříme přesně 7 minut.)

  2. Pomazánkové máslo smícháme s cibulí, bazalkou, smetanou, opepříme a dobře promícháme.
    Přidáme lososa a už jen opatrně zamícháme, ochutnáme a je-li potřeba, osolíme.

  3. Rozdělíme do misek, přidáme rozkrojené vejce, ozdobíme kroužky zelené části cibulky a bazalkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 72 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jemná lososová pomazánka

Tématické fráze: lososová pomazánka recept

Zapomněl/a jsem heslo