Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 904 kJ / 4 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,42 g |
Tuky | 233,21 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 721 mg |
Sodík | 6,81 g |
Sůl | 16,73 g |
Sacharidy | 390,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíčky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/58BB
Moje poznámka
Rohlíčky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/58BB
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 10 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 25 minutami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 2 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 3 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 4 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 5 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept na plněné rohlíčky se zelím,
rohlíčky plněné zelím,
kynuté rohlicky se zelim,
rohlicky s kysanym zelim,
rohlíky se zelím,
slané rohlíčky se zelím,
plněné rohlíčky se zelím,
kynuté rohlíčky plněné zelím a slaninou,
slané rohlíčky kynuté se zelím,
rohlíky plněné zelím,
rohlíčky plněné zelím a slaninou,
rohlíky recept,
rohlíčky plněné kysaným zelím,
rohlíčky se slaninou,
rohlíky s uzenym a zelim,
kynuté rohlíčky plněné zelím,
kynuté rohlíčky s kysaným zelím,
plněné rohlíky zelím,
plněné rohlíčky zelím,
kynuté rohlíčky se zelím..
Suroviny:
mouka hladká,
tuk hera,
jogurt bílý,
sůl,
vejce,
zelí kysané,
sýr niva,
salám,
vejce
Komentáře (3)