Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 768 kJ / 1 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,03 g |
Tuky | 132,67 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 357 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,67 g |
Sacharidy | 4,13 g |
Postup přípravy
Pomazánku mažeme na tmavý chléb.
Zveřejněno 15. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bryndzová pomazánka s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRzn
Moje poznámka
Bryndzová pomazánka s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRzn
Nejnovější recepty
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno před 2 hodinami
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno před 6 hodinami
Masová klubíčka
Přidáno před 6 hodinami
Masové kuličky k vínu a pivu
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houby na smetaně
Sahula před 58 minutami
Domácí králík na smetaně s houbami
Sahula před 59 minutami
Kuličky z mletého hovězího masa
Pedros před 59 minutami
Zapečené rolky z kotletky
Pavel13Novak před 2 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
1anoli1 před 3 hodinami
Škvarková pomazánka
Valis před 4 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
Lucinka85 před 5 hodinami
Zapečené palačinky s tvarohem
Tereziena před 6 hodinami
Karlovarské knedlíky I
klasimova před 6 hodinami
Banánový chlebíček s ořechy a zlatými rozinkami
Zuzka1023 před 7 hodinami
Tématické fráze:
brynzová pomazánka,
brindzová pomazánka,
bryndzová pomazánka s tvarohem,
brandzová pomazánka,
bryndová pomazanka,
brydzová pomazánka,
brynzová pomazánka s pórkem,
bryndzová pomazánka na chlebíčky,
slovenské pomazánky,
bryndzovápomazánka,
bryndzova pomazanla,
prima vaření recepty na platýze,
bryndzová pomaazánka,
brynzova,
pomazánka porek,
porek pomazanka,
brindzova tvarohová pomazánka,
brindzová pomazánka recept,
vaření z bryndze,
byndzova pimazanka
Suroviny:
brynza,
máslo,
pórek
Komentáře (3)