Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,04 g |
| Tuky | 22,68 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 298 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso naklepat, osolit, opepřit a potřít hořčicí.
Obalit ve strouhance, v rozšlehaném vajičku a osmažit zprudka na oleji po obou stranách.
Naskládat do pekáče a proložit cibulí a slaninou. Krok 2: Přikrýt poklicí nebo alobalem a péct na 180 stupňů 20 minut.
Obalit ve strouhance, v rozšlehaném vajičku a osmažit zprudka na oleji po obou stranách.
Naskládat do pekáče a proložit cibulí a slaninou. Krok 2: Přikrýt poklicí nebo alobalem a péct na 180 stupňů 20 minut.
Zveřejněno 29. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obrácený řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvZR
Moje poznámka
Obrácený řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvZR
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 42 minutami
Kakaové pusinky
Přidáno před 1 hodinou
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné banánové sušenky
Panova před 1 hodinou
Bezlepkové linecké
Hankali před 1 hodinou
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 1 hodinou
Vánočka III
IvaBrabi před 2 hodinami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 3 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 4 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 6 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 12 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 14 hodinami
Tématické fráze:
obrácený císařský řízek,
obrácený řízek
Suroviny:
maso vepřové,
sůl,
pepř,
cibule,
hořčice plnotučná,
vejce,
slanina,
strouhanka,
olej
Komentáře (1)