Broskvová buchta s polevou ze zakysané smetany
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 790 kJ / 3 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,85 g |
Tuky | 191,26 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 1,60 g |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 392,98 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 44 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 1 hodinou
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 1 hodinou
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 7 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bršlice kozí noha je úporný plevel i ceněná jedlá rostlina. Záleží na úhlu pohledu
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, prášek do pečiva, vejce, máslo, smetana zakysaná, cukr moučkový, žloutek, škrob bramborový, šťáva citronová, broskve
Broskvová buchta s polevou ze zakysané smetany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vE8n
0 názorů