Naložená cuketa
Naložená cuketa je skvělým způsobem, jak uchovat letní úrodu této oblíbené zeleniny. Díky nálevu si zachová svěží chuť i vůni. Je vhodnou přílohou k masovým pokrmům, nebo jako samostatná pochoutka, vynikne na každém stole.
Suroviny pro 4 porce
Asi 2 sklenice po 1/2 l.
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 897 kJ / 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,32 g |
Tuky | 2,16 g |
Vláknina | 13,62 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,11 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 219,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložená cuketa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5qDx
Moje poznámka
Naložená cuketa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5qDx
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 12 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 19 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Bramborové chipsy z HF
Přidáno 13. 6. 2025 06:00
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa na žampionech
Popelka888 před 1 hodinou
Perníková roláda
Chmelova před 1 hodinou
Koprová polévka
Radka61 před 4 hodinami
Jednoduchý (ovocný) broskvový koláč s medem
La Bete před 6 hodinami
Jahodové smoothie
Valis před 13 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 13 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 13 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 15 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 15 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 16 hodinami
Suroviny:
cuketa,
cibule,
ocet jablečný,
cukr,
sůl,
semínka hořčičná,
kurkuma,
česnek sušený,
koření chilli sušené
Komentáře (4)
Jsem na chatě (obchod daleko) a nemám jablečný ocet - když dám menší množství obyčejného octa, nepokazím tím chuť výsledného díla?