Krůtí kousky na tymiánu s fazolkami, sušeným rajčaty a kapary
Vyzkoušejte krůtí maso opět v trochu jiné úpravě. Fazolky, ať již mražené nebo sterilované, k tomu kapary a navíc rajčata - to vše dává pokrmu super šmrnc. Z obligátního dušeného krůtího masa máte hned pochoutku
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 897 kJ / 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,85 g |
Tuky | 13,21 g |
Vláknina | 20,03 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 3,41 g |
Sůl | 8,46 g |
Sacharidy | 35,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kousky na tymiánu s fazolkami, sušeným rajčaty a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERl3m
Moje poznámka
Krůtí kousky na tymiánu s fazolkami, sušeným rajčaty a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERl3m
Nejnovější recepty
Těstovinový salát
Přidáno před 1 hodinou
Bratislavský guláš podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 17 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravá grepová buchta
Rozzitta10 před 11 minutami
Vepřové nudličky s pak choi
margotka53 před 12 minutami
Mrkvová polévka s celestýnskými nudlemi
Lucie1001 před 1 hodinou
Mrkvový salát s jablky
Yvajs před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Fitulka před 4 hodinami
Valašská kyselice
Fitulka před 4 hodinami
Vynikající rychlé knedlíky z rohlíků a brambor
KiaraK před 5 hodinami
Smetanové fazolky s koprem
Jirka1965 před 5 hodinami
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Bretik před 13 hodinami
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 15 hodinami
Suroviny:
maso krůtí,
fazolky sterilované,
rajče sušené,
kapary,
protlak rajčatový,
cibule,
tymián sušený,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)