Suroviny pro 12 porcí
12porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 964 kJ / 3 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,90 g |
Tuky | 166,27 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 5,63 g |
Sacharidy | 397,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Předehřej troubu na 200 stupňů.
Krok 2: Do hrníčku odměř olej.
Krok 3: Smíchej v míse mouku, kypřicí prášek, vanilkový cukr, sůl a skořici. Rozkrájej nožem hořkou čokoládu
Krok 4: Ušlehej vejce a cukr do pěny. Střídavě přidávej mléko, olej a směs mouky připravenou v předchozím kroku. Nakonec vmíchej nasekanou čokoládu.
Krok 5: Naplň rovnoměrně těstem papírové košíčky vložené do formy. Peč muffiny 20 minut.
Zveřejněno 1. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2YDL
Moje poznámka
Čokiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2YDL
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 2 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 26 minutami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 8 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Suroviny:
olej slunečnicový,
mouka hladká,
kakao,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
skořice,
sůl,
čokoláda hořká,
vejce,
mléko,
cukr
Komentáře (5)