Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí rizoto

Tento recept nemá s italským risottem nic společného, ale je to poctivé české rizoto, které máme rádi s porcí strouhaného sýra a kyselou okurkou vedle úhledného kopečku. Rychlý, levný a nenáročný oběd, který máte hotový téměř bez práce, vás nikdy nezklame.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

10. 10. 2010 18:26

Suroviny pro 4

4

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

MarketaJ.

23. 1. 2021 17:32

Super :yes::yes: jen 30 minut v troubě určitě nestačí , měla jsem Cca 40 a až poté ryze změkla ;-)

Manelka

26. 3. 2020 13:14

Moc děkuji, výborný recept.:yes::yes:

tejaja

29. 8. 2019 07:23

Simona Strand: Váš komentár bol zmazaný. na topkách sa nikomu do hlúpych nenadáva. Nabudúce sa vyjadrujte slušne.

marusja

5. 7. 2017 06:49

Jednoduché a chutné :yes::yes::yes::-D

Maus-x

22. 2. 2017 16:54

romana: PŘIMĚŘENĚ:yes:

casino

4. 10. 2016 09:57

Pěkně napsaný rcp:yes:
No, na "rizoto" bych to viděl spíše z neprané rýže:-)

Laurrinka:
Stejně jako když vaříte (dusíte) rýži: horký (vřelý):-)
...ale na druhou stranu, proč ne studený? a nechat maso víc povařit, že?:-)

Laurrinka

4. 10. 2016 09:46

Lenchula:
A ten vývar jste dávala teplý,horky? Nebo studený? Je lepší to zalít asi horkým ,že ?

ne.ver

12. 1. 2015 22:05

Nevim, asi su neschopna, ale ryze byla porad tvrda a tvrda a vubec se mi timto zpusobem nepodarila uvarit. A celkove bylo to rizoto nejaky bez chuti...;-( Tak snad priste...

Comtesca

3. 9. 2013 14:12

Uděluju dalšího kladnýho bodíka :) je to výborné. Prohlašuju, že z vlastní lenory a blbosti jsem směs dělala celou dobu na pánvičce, takže se mi to trochu chytlo a rýže není tak měkká..příště až budu zas líná, tak si rýži trochu předvařím :D Ale receptík je super úplně nejvíc úžasný :-K:yes:

Andrea

27. 8. 2013 14:44

jednoduché, levné , a velice dobré . Veliká pochvala :yes:

wena86

11. 5. 2013 13:44

Výborné :)) Přidala jsem žampiony, rýži s pórkem a na masíčko drobet grilovacího koření a všem moc chutnalo :-K

NiCkHy

17. 2. 2013 13:33

Suroviny jsem dala podle svého odhadu a dopadlo to skvěle!! :-8 Konečně recept na rizoto, které mi všude tak chutnalo a nikdy sem nevěděla, jak na něj :-)) Děkuju moc :-!

Macelo

30. 12. 2012 21:28

Zejtra jdu na to,tak jsem zvedevy.:-D

ZB

21. 11. 2012 14:43

Teda dneska jsem to uvařila.. a nic moc.. asi jsem dala suroviny v blbym poměru nebo nevim :-((

Marie

23. 10. 2012 13:58

Jana Remkova:Přidávám ještě i bazalaku. dělám i z předku králíka. Dusím na másle, přidám zeleninku a Bazalku.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizoto rizoto recept recept na rizoto recept rizoto příprava rizota rizoto z králíka paprikové rizoto oranžové rizoto domaci rizeto rizoto recepty recepty rizoto ryzoto rizeto recepty na rizoto top recepty rizoto recept rizeto krůtí rizoto pravé rizoto jak uvařit rizoto nejlepší rizoto

Suroviny: rýže, sádlo, cibulka, maso kuřecí, pepř, sůl, paprika čerstvá červená, protlak rajský, vývar kuřecí, hrášek, karotka baby, kukuřice, sýr

TopRecepty.cz

Domácí rizoto

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q72Y