Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 131 kJ / 5 768 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,38 g |
Tuky | 172,86 g |
Vláknina | 15,40 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 725 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 935,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto: 1) V míse vyšleháme vajíčka s cukrem do pěny, poté za stálého míchání pomalu dáváme olej. Dále pak postupně přidáme ostatní suroviny v uvedeném pořadí.
Krok 2: Těsto: 2) V míse vyšleháme vajíčka s cukrem moučkou do pěny a pak zašleháme ostatní suroviny v uvedeném pořadí. Vznikne nám hladké a řídké těsto.
Krok 3: Vymažeme pekáč, na to dáme polovinu kakaového těsta a na něj vylijeme tvarohové těsto a zbytek kakaového těsta. Pečeme na 170°C asi 30 minut.
Zveřejněno 25. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta Himaláje - recept od D.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A9np
Moje poznámka
Buchta Himaláje - recept od D.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A9np
Nejnovější recepty
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 25 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 3 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 3 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 8 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 8 hodinami
Tématické fráze:
čím zahustit řídký tvaroh,
jak zahustit řídký tvaroh,
čím zahustit tvaroh do buchet,
čím zahustit tvaroh,
tvarohová buchta himaláje,
jak zahustit tvaroh do buchet,
jak zahustit tvaroh,
čím zahustit řídký tvaroh do koláčú,
ridky tvaroh,
buchta himaláje,
koláč himaláje,
recept himaláje,
buchta bez míchání,
buchta himaláje recept,
buchta proti všem předpisům,
tvarohový koláč himaláje,
řidký tvaroh do buchet,
jak zahustit ridky tvaroh do buchet,
himalaje recept,
čím zahustit tvaroh do koláčů
Suroviny:
vejce,
cukr,
olej,
mléko,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
kakao,
kůra citronová,
vejce,
cukr moučkový,
tvaroh,
mléko,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový
Komentáře (7)
Se svolením autorky přidávám obrázek, aby recept bez fotky nevypadal tak smutně.