Zapečený květák jako omeleta

ruzena Kuchařka: ruzena

1 porce Zeleninová jídla 4 názory

Suroviny

1/4 květáku
1 vejce
sůl
pepř
kousek másla
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si uvaříme květák v osolené vodě. Necháme ho okapat.

  2. Na pánvičku si dáme rozpustit kousek másla, přidáme rozdrobený květák, osolíme, opepříme a chvíli orestujeme.

  3. Pak si rozšleháme v hrnečku jedno vajíčko a vše na pánvi zalijem a necháme ztuhnout.

  4. Vršek po upečení můžem posypat paprikou nebo jiným kořením.

Poznámka

Je to rychlé jídlo vhodné jak k obědu, tak i k večeři. Já jsem měla v lednici ještě zbytek uzeného kuřecího stehna, tak jsem ho pokrájela a přidala ke květáku. Také můžeme použít různé bylinky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 129 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečený květák jako omeleta

Tématické fráze: recepty z kvetaku tip na jídlo z květáku recepty květák recept na zapečený květák top recepty květák jídla z květáku kvetak recept jídla z květáku recepty recept na kvetak květák k obědu jídlo z květáku omeleta z kvetaku zapečený květák recept z květaku recept květák s tvarohem recepty-květák zapečený květák v palačinky omeleta s květák recepty zapečený květák v těstíčku květáková omeleta v troubě

Zapomněl/a jsem heslo