Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 502 kJ / 2 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,29 g |
Tuky | 147,13 g |
Vláknina | 21,45 g |
Cholesterol | 2,08 g |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 5,67 g |
Sacharidy | 140,68 g |
Postup přípravy
Houby necháme předem rozmrazit. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku kterou mírně osolíme, přiléváme postupně studený vývar. Za stálého míchání a při snížené teplotě necháme provařit 5 minut. Krok 9: Přidáme houby, špetku drceného kmínu a opět povaříme 5 minut. Zalijeme smetanou přivedeme k varu a odstavíme. Dle chuti dosolíme nebo zakápneme citronem.
Zveřejněno 13. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené bramborové knedlíky plněné vejci s houbovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8jYm
Moje poznámka
Smažené bramborové knedlíky plněné vejci s houbovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8jYm
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 30 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 34 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Suroviny:
brambory,
solamyl,
mouka hrubá,
vejce,
sůl,
sádlo,
vejce,
strouhanka,
olej,
máslo,
mouka hladká,
houby,
vývar masový,
smetana ke šlehání,
šťáva citronová
Komentáře (4)