Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarský vepřový perkelt

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 55 min

65 min (10 min příprava + 55 min tepelná úprava)

26. 11. 2022 12:35

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 016 kJ / 1 199 kcal
Bílkoviny116,39 g
Tuky59,99 g
Vláknina16,76 g
Cholesterol 611 mg
Sodík 386 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy43,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, sůl, pepř mletý, sádlo, cibule, česnek, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, feferonka, paprika čerstvá červená, vývar masový, vejce, mouka polohrubá, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Maďarský vepřový perkelt

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6OQg