Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 186 kJ / 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,20 g |
Tuky | 37,27 g |
Vláknina | 21,90 g |
Cholesterol | 116 mg |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,25 g |
Sacharidy | 75,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci rozehřejeme máslo a osmahneme nakrájenou cibuli.
Krok 2: Po chvíli přidáme nakrájenou klobásu a koření.
Krok 3: Nakonec zaprášíme moukou, přidáme prokrájené zelí a podlijeme vodou.
Krok 4: V druhém hrnci uvaříme v osolené vodě s kmínem nakrájené brambory.
Krok 5: Jakmile budou brambory hotové, přelijeme je do hrnce se zelím.
Krok 6: Zalijeme smetanou a chvíli provaříme.
Zveřejněno 29. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Víkendová valašská kyselice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADPn3
Moje poznámka
Víkendová valašská kyselice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADPn3
Nejnovější recepty
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 17 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 19 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 22 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrovo-bylinkové tyčky se smetanovým dipem
TAkova před 51 minutami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
Ivcatkoo před 1 hodinou
Čočka na kyselo
p.o.ndrousek před 2 hodinami
Babiččin voňavý kmínový chléb
Wanilor před 4 hodinami
Hovězí na červeném víně
horackovapetra před 5 hodinami
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 12 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 12 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 12 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 16 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 17 hodinami
Suroviny:
máslo,
cibule,
klobása,
brambory,
kmín celý,
smetana,
zelí kysané,
mouka hladká,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř
Komentáře (7)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0