Lahůdková ředkvičková pomazánka

Pomazánky Doba přípravy: 15-20 minut 12 názorů

Pomazánky Doba přípravy: 15-20 minut 12 názorů

Suroviny

2 vejce (natvrdo uvařená)
1 svazek ředkviček
100 g kuřecího salámu
50 g nivy
1 tavený sýr (smetanový)
50 g Eidamu
plátek másla
2 velké lžíce Majolky®
1 lžíce smetany
sůl
pepř
hrst pažitky

Postup přípravy receptu

  1. Ředkvičky, salám, nivu, Eidam a vejce uvařená natvrdo nastrouháme na větší slzy do mísy, přidáme tavený sýr, máslo a všechno pěkně utřeme a promícháme, ochutnáme a přidáme sůl, pepř, kolik je třeba, dáme majolku, smetanu a nakrájenou pažitku a znovu promícháme, dáme před podáváním chvíli do lednice.

  2. Můžeme mazat na pečivo a nebo nabírat lžičkou a pečivo přikusovat.

Poznámka od kuchařky

Doma byl svazek ředkviček, který se musel spotřebovat a bylo jasno. Doporučuji!

Komentáře k receptu Lahůdková ředkvičková pomazánka

Tématické fráze: ředkvičková pomazánka nejlepší ředkvičková pomazánka ředkvičková pomazánka recept ředkvičkové recepty řetkvičkova pomazanka pomazánka ředkvičková řekvičkova pomazanka pomazánka z ředkviček ředkvičková ředkvičkové pomazánky ředkvičkový pomazanka dobrá pomazánka z ředkviček ředkvičková pomazánka s vajíčky pomazánka z ředkviček s vajíčky ředkvičkové pomazanka ředkvičkova polévka lahůdková pomazánka recept na ředkvičkovou pomazánku pomazánka z ředkviček s nivou pomazanka řetkvičkova