Můj oblíbený celerový salát
Ikdyž celer patří mezi opomíjený druh zeleniny, dá se z něho připravit spousta výborných pokrmů. Například jednoduchý salát se salámem a paprikou, který může být lehkou večeří nebo přílohou k masu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 172 kJ / 1 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,95 g |
Tuky | 124,62 g |
Vláknina | 33,75 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 3,65 g |
Sůl | 8,63 g |
Sacharidy | 35,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Celer uvaříme v osolené vodě do poloměkka a na hrubém struhadle nastrouháme.
Krok 2: Mrkev, okurky a sálám nastrouháme, z papriky vykrojíme jadřinec a nakrájíme nadrobno.
Krok 3: Přidáme plnotučnou hořčici, tatarku a trochu láku z okurek.
Krok 4: Vše promícháme a dochutíme solí a mletým pepřem podle potřeby.
Zveřejněno 16. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj oblíbený celerový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYZAX
Moje poznámka
Můj oblíbený celerový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYZAX
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 18 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 54 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 59 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Suroviny:
celer,
mrkev,
salám měkký,
sůl,
pepř mletý,
hořčice plnotučná,
okurky sterilované,
paprika čerstvá červená,
tatarská omáčka,
lák z okurek
Komentáře (5)