Modelovací hmota na modelování
Pro ještě krásnější vzhled zákusků a dortů je můžete nazdobit vlastnoručně vyrobenými dekoracemi či figurkami. Připravíte je z této modelovací hmoty, kterou můžete i libovolně zbarvit pomocí potravinářského barviva.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 771 kJ / 3 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,50 g |
Tuky | 73,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 945 mg |
Sůl | 2,11 g |
Sacharidy | 580,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mléko, cukr, fondán, tuk a sirup smícháme.
Krok 2: Směs zpracujeme v robotu.
Krok 3: Výsledkem by měla být tvárná modelovací hmota, kterou uložíme do chladna.
Zveřejněno 30. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Modelovací hmota na modelování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZY2E
Moje poznámka
Modelovací hmota na modelování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZY2E
Nejnovější recepty
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 2 hodinami
Tousty pana lesního
Přidáno před 2 hodinami
Plněné papriky s brynzou
Přidáno před 2 hodinami
Makronky
Přidáno před 4 hodinami
Tyčinky s parmskou šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 7 minutami
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aknytsirk před 30 minutami
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
DJanaDD před 1 hodinou
Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu
barypb před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 1 hodinou
Vepřová plec podle Gordona Ramsayho
Kudlajs před 1 hodinou
Vepřové výpečky na černém pivu
wimra před 1 hodinou
Milionová polévka našich babiček
Barborka17 před 1 hodinou
Vepřové pečené na cibuli
Trol60 před 2 hodinami
Rebarborový koláč
Anna.Milkova před 2 hodinami
Suroviny:
mléko sušené,
cukr moučkový,
fondán,
tuk ztužený,
sirup glukózový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.