Zrcadlová poleva
Recept ještě nebyl hodnocenZrcadlová poleva je novým trendem na poli zdobení dortů. Hodí se na polévání hladkých želatinových dortů z ovocné nebo čokoládové pěny či na dorty potřené krémem. Poleva…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 172 kJ / 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zrcadlová poleva je novým trendem na poli zdobení dortů. Hodí se na polévání hladkých želatinových dortů z ovocné nebo čokoládové pěny či na dorty potřené krémem. Poleva…
Pro ještě krásnější vzhled zákusků a dortů je můžete nazdobit vlastnoručně vyrobenými dekoracemi či figurkami. Připravíte je z této modelovací hmoty, kterou můžete i…
Domácí karamelky. To je sen každého mlsala. Můžete je připravit jen tak, pro potěšení dětí. Nebo je můžete zakomponovat do kolekce domácích pralinek. Nejsou nijak…
Moučkový cukr smícháme se sušeným mlékem, pokud ho chceme obarvit, tak přidáme barvu, kterou si vybereme. Do této směsi přidáme glukózový sirup nebo med, mandlové aroma,…
Dříve než začnete, přečtěte si poznámku. GLUKÓZOVÝ SIRUP Základem je vodní lázeň. Na malý hořák umístíme hrnec s vodou, do kterého vložíme malý kastrůlek (asi 400ml)…
KORPUS - Ušleháme bílky, přidáme polovinu cukru ( 120g). V druhé míse šleháme žloutky s dalšími 120g cukru, můžeme přidat vanilkový cukr. Postupně přiléváme olej,vodu a…
Toto müsli je velmi jednoduché na výrobu, potřebujete si jen předem připravit hustý glukózový sirup z krystalového cukru. Směs si připravíte podle své představy, viz…
Lahodné vánoční dortíky skládající se z čokoládové mousse, malinového želé, čokoládového biscuitu a zrcadlové polevy. Na pohled vypadá složitě na přípravu, ale dle…
Korpus: Ušleháme bílky, přidáme polovinu cukru ( 120 g). V druhé míse šleháme žloutky s dalšími 120 g cukru, můžeme přidat vanilkový cukr. Postupně přiléváme olej, vodu…
Jde o variaci receptu "Kokosové kuličky obalované v čokoládě " odkaz v poznámce. Detailní postup je stejný nebo podobný. Glukózový sirup nahřeji v hrnci s tlustým…
Směs připravíme už několik dní předem ze sušeného ovoce nakrájeného na drobné kousky. Musí být buď dobře nakrájená nebo trochu rozmixovaná, aby se müsli nerozpadalo.V…
Toto müsli je velmi jednoduché na výrobu, potřebujete si jen předem připravit hustý glukózový sirup z krystalového cukru. Směs si připravíte podle své představy, viz…
Oddělíme žloutky a bílky, 1 bílek ušleháme do tuha, žloutky dáme na mírný plamen s 1 dl šlehačky, stále mícháme, želatinu dáme nabobtnat s trochou studené vody. Když…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Nejen na italských sjezdovkách frčí horký Aperol: Zimní variantu populárního letního nápoje připravíme snadno i doma
V podzimní Sbírce potravin Tesco nabídne slevu 5 % na celý nákup jako poděkování za štědrost
Hitem letošního léta je marináda shiokoji. Skvěle ochutí saláty, omáčky i maso před grilováním