Dýňový cheesecake podle Pavla Berkyho
Netradiční spojení sladkého sušenkového základu, žervé a dýně si můžeme vychutnat díky receptu semifinalisty Masterchef Česko, Pavla Berky. S jeho receptem si snadno upečeme dokonalý dýňový cheesecake.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
kulatá forma o průměru 18 cm
Nutriční hodnoty
Energie | 12 382 kJ / 2 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,76 g |
Tuky | 203,85 g |
Vláknina | 11,80 g |
Cholesterol | 956 mg |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 4,19 g |
Sacharidy | 199,28 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2024 10:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 12 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 27 minutami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 28 minutami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 2 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 2 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 4 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 5 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 5 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 5 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Džus z cukety: Připravte si nápoj plný vitamínů, který vás v horku zaručeně osvěží
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Suroviny: sušenky máslové, máslo, sýr žervé, dýně hokkaido, cukr hnědý, vejce, žloutek, cukr moučkový, extrakt vanilkový
Dýňový cheesecake podle Pavla Berkyho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR01z
1 názor