Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dýňový cheesecake podle Pavla Berkyho

Netradiční spojení sladkého sušenkového základu, žervé a dýně si můžeme vychutnat díky receptu semifinalisty Masterchef Česko, Pavla Berky. S jeho receptem si snadno upečeme dokonalý dýňový cheesecake.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 155 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 125 min bez doby chlazení

155 min (30 min příprava + 125 min tepelná úprava, bez doby chlazení)

23. 2. 2024 10:30

Suroviny pro 1 kus

1 kus

kulatá forma o průměru 18 cm

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 382 kJ / 2 959 kcal
Bílkoviny76,76 g
Tuky203,85 g
Vláknina11,80 g
Cholesterol 956 mg
Sodík 1,72 g
Sůl4,19 g
Sacharidy199,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 2. 2024 10:41

:-)<3:yes::yes: skvělý :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: sušenky máslové, máslo, sýr žervé, dýně hokkaido, cukr hnědý, vejce, žloutek, cukr moučkový, extrakt vanilkový

TopRecepty.cz

Dýňový cheesecake podle Pavla Berkyho

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jR01z