Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Velikonoční svátky jsou symbolikou ukončení zimy a novým počátkem života, jara, radostného života. Kromě různých tradic se na Velikonoce také hojně peče. Připravte na sváteční stůl jidáše a vrkoč podle receptu Petry Burianové.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 441 kJ / 4 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,54 g |
Tuky | 50,37 g |
Vláknina | 33,20 g |
Cholesterol | 972 mg |
Sodík | 3,64 g |
Sůl | 8,97 g |
Sacharidy | 877,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprj1
Moje poznámka
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprj1
Nejnovější recepty
Žampionová omáčka rychlá
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové „kotlety“
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí kousky s fazolkami a paprikou v asijské omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová směs s pórkem a rýží
Přidáno 7. 11. 2024 13:07
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
Přidáno 7. 11. 2024 12:07
Báječná koka roláda
Přidáno 7. 11. 2024 12:05
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Kysané zelí může vydržet i rok. Základem je správný výběr zelí, důsledná hygiena a důležitý fígl s vodou
Jihočeské AB: Marketingový trik, nebo skutečné máslo? Cukrářka radí, proč tento tuk nedávat do cukroví
Víno jako rituál: 6 světových tradic, které vám odhalí nové způsoby vychutnávání vína
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneky z listového těsta
Annanas před 32 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
matejovylahudky před 1 hodinou
Mazanec pro Irenku
50Mirka před 1 hodinou
Minutkový kuřecí guláš se žampiony a fazolemi
Mirrika před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luccule před 3 hodinami
Rychlá prdelačka
Hanina65 před 3 hodinami
Moravské koláčky
Manuskaaq před 4 hodinami
Majonézové kynuté buchty
Manuskaaq před 4 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Manuskaaq před 4 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Manuskaaq před 4 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl,
žloutek,
vejce,
cukr krupice,
tuk,
mléko,
kvasnice,
vejce
Komentáře