Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medová kuřecí křídla v horkovzdušné fritéze

Lahodná medová kuřecí křidýlka oceníte jako občerstvení k dobrému filmu nebo k posezení u piva. Křidýlka postačí pouze předem dát marinovat a poté připravit v horkovzdušné fritéze. Skvěle chutnají s domácí tatarkou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mneveril

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby marinování

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby marinování)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Všechny ingredience na marinádu smícháme v misce. V marinádě obalíme kuřecí křídla a necháme marinovat přes noc v ledničce. Krok 2: Horkovzdušnou fritézu rozehřejeme na 5 minut na 200 °C. Krok 3: Po rozehřátí horkovzdušné fritézy křídla vložíme a pečeme zhruba 15 minut. V polovině přípravy křídla otočíme.

TIP: Horkovzdušná fritéza a její využití v kuchyni

Zveřejněno 4. 1. 2025

Poznámka autora mneveril

Skvěle se hodí s domácí tatarkou nebo sweet chilli omáčkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medová kuřecí křídla v horkovzdušné fritéze

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5GR4

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medová kuřecí křídla v horkovzdušné fritéze

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5GR4

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
křídla kuřecí, med, omáčka sojová, omáčka worcesterová, olej olivový, česnek, sůl, paprika sušená sladká, chilli, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu