Čevabčiči II
Z balkánského poloostrova pochází oblíbené čevabčiči, smažené válečky z mletého masa. Jejich příprava je velice snadná a podávat je můžete třeba s vařeným bramborem, salátem a plnotučnou hořčicí.
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Do mísy dáme mleté maso, přidáme cibuli, mletý pepř, mletou papriku, osolíme a pečlivě promícháme - nejlépe rukou.
Krok 2: Z masové směsi připravujeme malé válečky, které smažíme v pánvi na rozpáleném sádle ze všech stran.
Krok 3: Podáváme s vařenými bramborami a se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 4. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čevabčiči II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAxY
Moje poznámka
Čevabčiči II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAxY
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 5 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 6 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 4 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 5 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 6 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 7 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 8 hodinami
Suroviny:
maso hovězí mleté,
maso vepřové mleté,
cibule,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
sůl,
sádlo
Komentáře (1)