Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čevabčiči II

Z balkánského poloostrova pochází oblíbené čevabčiči, smažené válečky z mletého masa. Jejich příprava je velice snadná a podávat je můžete třeba s vařeným bramborem, salátem a plnotučnou hořčicí.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Veruncicka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Do mísy dáme mleté maso, přidáme cibuli, mletý pepř, mletou papriku, osolíme a pečlivě promícháme - nejlépe rukou. Krok 2: Z masové směsi připravujeme malé válečky, které smažíme v pánvi na rozpáleném sádle ze všech stran. Krok 3: Podáváme s vařenými bramborami a se zeleninovým salátem.

TIP: Z jakého masa se dělá čevabčiči - tipy a rady

Zveřejněno 4. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čevabčiči II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWAxY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čevabčiči II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWAxY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso hovězí mleté, maso vepřové mleté, cibule, pepř mletý, paprika sušená sladká, sůl, sádlo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu