Naložené tofu
Tofu je bohaté na bílkoviny, lehce stravitelné a navíc jej můžou nejen vegetariáni, ale také vegani. Jeho chuť je neutrální a tak má v kuchyni opravdu rozličné využití. Můžete jej také naložit se směsí koření a paprik.
Postup přípravy
Krok 1: Tofu nakrájíme na kostky o velikosti 2x2cm. Papriku nakrájíme na proužky. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky.
Krok 2: Skládáme do sklenice, vždy vrstvu tofu, zeleniny, koření a kdo chce osolí.
Krok 3: Zalijeme olejem a lehce stlačíme. Necháme několik dní v lednici uležet.
Zveřejněno 28. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložené tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD9O7
Moje poznámka
Naložené tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD9O7
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 17 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 18 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno 5. 8. 2025 17:17:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková čokoláda
sulckax612 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 7 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 8 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 10 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 10 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 11 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 11 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 12 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 12 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 12 hodinami
Suroviny:
tofu natural,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá zelená,
česnek,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
chilli paprika čerstvá,
olej slunečnicový
Komentáře (1)