Nakládané kedlubny
Kedlubny mají příjemně nasládlou a osvěžující chuť. Pokud připravíte nakládané kedlubny, vychutnat si je můžete kdykoliv v průběhu roku. Jsou skvělé jen tak k zobání nebo jako příloha k masu.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nakládané kedlubny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wBXo
Moje poznámka
Nakládané kedlubny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wBXo
Nejnovější recepty
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky se šodó
petrmelichar851206 před 1 hodinou
Mrkvové muffiny nebo koláč
Susanna před 2 hodinami
Farmářovo podzimní kuře
Pedros před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
JanieR před 3 hodinami
Chutné vafle
Andredka před 12 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 14 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 14 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 14 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 15 hodinami
Suroviny:
kedlubna,
semínka hořčičná,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
cibule šalotka,
kapie červená,
kapie žlutá,
voda,
sůl,
cukr
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.