Francouzské crème brulée
Crème brulée, což v překladu do češtiny doslova znamená spálený krém, je jedním z ikonických francouzských dezertů. Krémový dezert s charakteristickou krásně křupavou karamelovou krustou, se perfektně hodí pro slavnostnější příležitosti.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské crème brulée
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Do8
Moje poznámka
Francouzské crème brulée
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Do8
Nejnovější recepty
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 1 hodinou
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 15 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 22 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Jancajc před 30 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Klar98 před 34 minutami
Brokolice zapečená se sýrem
janatka před 47 minutami
Listové řezy s pudinkem, piškoty a broskvemi
janatka před 1 hodinou
Česnečka z cukety
Liduš před 1 hodinou
Pavliny halušky
terundela před 4 hodinami
Hrnková bábovka
lunav1 před 6 hodinami
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 16 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 17 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 18 hodinami
Suroviny:
žloutek,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
lusk vanilkový,
smetana ke šlehání
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.