Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazole podle Gabči

Jednoduchý a sytý pokrm z fazolí, který se hodí jako hlavní jídlo i vydatná večeře. Připravíte ho snadno z běžně dostupných surovin. S krajícem čerstvého, křupavého chleba bude chutnat výborně.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

gabrielamachova23 gabrielamachova23

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Oloupeme cibuli a nakrájíme ji nadrobno. Salám nakrájíme na kostičky. Cibuli i salám orestujeme na troše rozehřátého oleje. Krok 2: Přidáme fazole červené i bílé (včetně nálevu) a chvilku povaříme. Přidáme kečup a znovu chvilku povaříme. Okořeníme pepřem a sladkou paprikou dle chuti a nakonec přidáme kostku bujónu a necháme povařit. Krok 3: Hotové jídlo můžeme podávat s krajícem chleba.

TIP: Jak připravit kovbojské fazole

Zveřejněno 22. 6. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazole podle Gabči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRLNY

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazole podle Gabči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRLNY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
fazole červené, fazole bílé, salám gothaj, kečup sladký, cibule, bujón, pepř mletý, paprika sušená sladká, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu