Fazole podle Gabči
Jednoduchý a sytý pokrm z fazolí, který se hodí jako hlavní jídlo i vydatná večeře. Připravíte ho snadno z běžně dostupných surovin. S krajícem čerstvého, křupavého chleba bude chutnat výborně.
Postup přípravy
Krok 1: Oloupeme cibuli a nakrájíme ji nadrobno. Salám nakrájíme na kostičky. Cibuli i salám orestujeme na troše rozehřátého oleje.
Krok 2: Přidáme fazole červené i bílé (včetně nálevu) a chvilku povaříme. Přidáme kečup a znovu chvilku povaříme. Okořeníme pepřem a sladkou paprikou dle chuti a nakonec přidáme kostku bujónu a necháme povařit.
Krok 3: Hotové jídlo můžeme podávat s krajícem chleba.
Zveřejněno 22. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazole podle Gabči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRLNY
Moje poznámka
Fazole podle Gabči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRLNY
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 1 hodinou
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 1 hodinou
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 3 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 4 hodinami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 4 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 4 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 4 hodinami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Suroviny:
fazole červené,
fazole bílé,
salám gothaj,
kečup sladký,
cibule,
bujón,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (1)