Švédské fazole

HankaPu Kuchařka: HankaPu

Doba přípravy: 30 min. 3-4 porce Luštěniny 8 názorů

Suroviny

300 g bílých fazolí
1 dl sladké smetany
1 velká cibule
sádlo (na osmažení cibule)
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Den předem namočené fazole uvaříme ve vodě do měkka. Do fazolí přidáme drobně nakrájenou, na sádle osmaženou cibuli, sůl a pepř, smetanu a promícháme.

  2. Necháme přejít varem, ještě případně dochutíme a podáváme s uzeným masem. Fazole jsou dobré jak teplé, tak i studené.

Poznámka

Zdroj: Vaří šéfkuchař - švédská kuchyně

Tímto způsobem udělané fazole jsou moc dobré, znám ještě podobný recept, ale se zakysanou smetanou, ale tyhle švédské fazole nám chutnají víc, jsou takové jemnější.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 125 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Švédské fazole

Tématické fráze: fazole fazole recept fazole se zakysanou smetanou švédské recepty recept fazole švédská kuchyně dobré fazole luštěniny fazole.cz fazole se smetanou vaření fazolí fazole na švédský způsob velké bílé fazole recept fazole s uzeným masem a smetanou recept na dobré fazole fazole recepty fazole s uzeným masem bílé fazole se smetanou švédské fazolový salát z bílých fazolí švédská kuchyně recepty

Zapomněl/a jsem heslo