Švédské fazole

HankaPu Kuchařka: HankaPu

Doba přípravy: 30 min. 3-4 porce Luštěniny 8 názorů

Suroviny

300 g bílých fazolí
1 dl sladké smetany
1 velká cibule
sádlo (na osmažení cibule)
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Den předem namočené fazole uvaříme ve vodě do měkka. Do fazolí přidáme drobně nakrájenou, na sádle osmaženou cibuli, sůl a pepř, smetanu a promícháme.

  2. Necháme přejít varem, ještě případně dochutíme a podáváme s uzeným masem. Fazole jsou dobré jak teplé, tak i studené.

Poznámka

Zdroj: Vaří šéfkuchař - švédská kuchyně

Tímto způsobem udělané fazole jsou moc dobré, znám ještě podobný recept, ale se zakysanou smetanou, ale tyhle švédské fazole nám chutnají víc, jsou takové jemnější.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Švédské fazole

Tématické fráze: fazole fazole recept fazole se zakysanou smetanou švédské recepty recept fazole švédská kuchyně dobré fazole luštěniny fazole se smetanou vaření fazolí fazole.cz velké bílé fazole recept fazole s uzeným masem a smetanou recept na dobré fazole fazole recepty fazole na švédský způsob fazole s uzeným masem bílé fazole se smetanou švédské fazolový salát z bílých fazolí švédská kuchyně recepty

Zapomněl/a jsem heslo