Marinovaný grilovaný kapr
Podkovy z kapřího masa jsou díky marinádě perfektně ochucené a křehké. Marinády můžete připravit hned dvě, jednu s vůní bylinek a druhou s vůní česneku. Marinované podkovy zbývá už jen ugrilovat a podávat se sklenkou vína.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný grilovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkPyx
Moje poznámka
Marinovaný grilovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkPyx
Nejnovější recepty
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno před 7 hodinami
Dušená kuřecí stehna s rajčaty a paprikami
Přidáno před 11 hodinami
Košíčky Pavlova
Přidáno před 15 hodinami
Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra
Přidáno 30. 7. 2025 08:00:07
Sýrové placky s houbami
Přidáno 30. 7. 2025 07:00:02
Pletýnky plněné sýrem s česnekovým máslem
Přidáno 30. 7. 2025 05:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pesto z medvědího česneku
jifin před 1 hodinou
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
MonikaHo před 1 hodinou
Kynuté borůvkové knedlíky
Rampepurda76 před 1 hodinou
Džem ze žlutých blum
Jarus87 před 1 hodinou
Fazolky na smetaně s hovězím masem vařeným
Kajkajak před 3 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Lucie1001 před 3 hodinami
Zapečené jednoporcové těstoviny se sýrem v alobalu
Knapsik před 4 hodinami
Rychlokvašky
mkab před 5 hodinami
Moje bramboráky
Jurcka před 5 hodinami
Pečený patizon
stockova.veronika před 9 hodinami
Suroviny:
kapr,
koření,
česnek,
olej olivový,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (2)