Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 998 kJ / 1 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,50 g |
Tuky | 103,76 g |
Vláknina | 9,38 g |
Cholesterol | 438 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Podávame s chlebom.
Zveřejněno 26. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý marinovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PwyW
Moje poznámka
Jednoduchý marinovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PwyW
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 2 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
marinovaný kapr,
kapr recepty,
jednoduchý recept na kapra,
jednoduché recepty z kapra,
kapr jednoduchý recept,
kapr marinovany v oleji a cesneku,
kapr marinování na cibuli,
jedniduchy recept kapr na vánoce,
jednoduchy recept s kapra,
marinování kapra,
marinada kapr,
kapr v soli,
pražíme ryby,
marinovaný kapr sůl cukr,
recept na kapra jednoduchý,
kapr doba marinovani,
jednoduchý recept kapr
Suroviny:
kapr,
sůl,
cibule,
česnek,
paprika,
ocet vinný bílý,
voda,
pepř černý,
koření nové koření,
olej,
cukr,
sůl
Komentáře (3)